, , ,

Скандал! 200 000 лв. дарени на Дебора от Стара Загора, къде са парите?

Над 200 000 лв. са постъпили от дарения в банковата сметка на 19-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора, която през юни миналата година беше пребита в дома си и обезобразена с макетно ножче. За касапницата бе обвинен 26-годишният кръчмарски пазвантин Георги Георгиев.

За огромното дарение съобщиха близки до разследването единствено пред Narod.bg. Към момента не е ясно за какво се харчат тези пари и дали има някаква отчетност на дарението, възмущават се в Стара Загора.

Припомняме,че веднага след ужаса една от организаторките на протеста в защита на Дебора – нейната близка приятелка Моника Маринова, която първа съобщи за престъплението, публикува личната банкова сметка на момичето, за да може който има възможност да помогне финансово.Припомняме,че веднага след ужаса една от организаторките на протеста в защита на Дебора – нейната близка приятелка Моника Маринова, която първа съобщи за престъплението, публикува личната банкова сметка на момичето, за да може който има възможност да помогне финансово.

26-годишния мъж е обвинен за причиняване на двустепенна средна телесна повреда чрез нанасяне на удар с юмрук и на 18 прорезни рани с макетен нож. Второто обвинение е за насилственото подстригване на косата на Дебора, а третото – за шест заплахи с убийство.

Последвайте ни във Фейсбук