,

Хороскоп 6 февруари: Неочакван обрат за 3 зодии

ОВЕН

Днес забравете за притесненията. Денят обещава необичайни срещи и интересни разговори с хора, които са коренно различни от вас. Благодарение на тях ще обръщате внимание на неща, които не бихте забелязали преди. Възможно е да се договорите за работа, която дълго време ще ви носи добри доходи.

ТЕЛЕЦ

Денят ще донесе вдъхновяващи новини. Ще стане ясно, че успехът е съвсем близо и много скоро ще получите това, за което отдавна мечтаете. Приятели с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение и ще ви помогнат да осъществите най-смелите си идеи. Оставете финансовите въпроси за друг ден.

БЛИЗНАЦИ

Днешните ангажименти може да ви отнемат повече време, отколкото сте очаквали и няма да се справите без помощ, затова я потърсете възможно най-бързо. Парични постъпления, ще ви позволят да зарадвате близките си, но не харчете прекалено много за това, от което може да спестите.

РАК

Днес бързо ще научите нови неща и ще разрешите сложни въпроси, ако слушате интуицията си. Съветите, които ще получавате по-скоро ще ви заблудят и няма да ви помогнат. Вероятно е началото на приятелски отношения, които ще се основават на общи интереси и сходни възгледи.


ЛЪВ

Днес ще е добре да обсъдите някои идеи, свързани с работата или творческите ви проекти. Малко вероятно е веднага да се заемете с изпълнението им. Първо ще трябва да обмислите всичко добре и да направите необходимите проучвания. Възможно е начало както на приятелство, така и на романтична история.

ДЕВА

Днес може да получите предложения, които ще ви заинтригуват. Най-често те ще бъдат напълно неочаквани и следователно особено приятни. Много от вас ще се почувстват по- добре, когато се озоват на нови места, забравяйки за известно време обичайните си дела и тревоги.

ВЕЗНИ

Денят ще зарадва много от вас. Благодарение на удивително стечение на обстоятелствата ще успеете да поправите грешка, която сте направили, преди някой да разбере за нея. Струва си да поемете инициативата в личните отношения. Интуицията ще ви подскаже как да се държите, за да постигнете промени към по-добро.

СКОРПИОН

Денят ще е идеален за общуване с хора, които споделят вашите идеи или работят в същата сфера. От непринуден разговор ще може да научите много нови неща, а някои от вас ще получат и примамливи бизнес предложения. Новина, засягаща близък човек ще бъде повод за семейно тържество.

СТРЕЛЕЦ

Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. Вероятни са парични потоци, които ще се окажат много полезни и навременни. Някои незадължителни, но приятни придобивки ще ви доставят удоволствие. Ако роднини или приятели, които живеят далеч, ви поканят на гости, не отказвайте.

КОЗИРОГ

Денят е подходящ да се заемете с нещо сложно и важно. Ще постигнете много, ако не си губите времето. Очаквайте добри финансови новини, но помислете добре, преди да направите големи покупки. Вечерта ще е особено благоприятна за разговор с човек, когото харесвате отдавна.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще обърнете внимание на това, което преди ви се е струвало скучно или необещаващо. Някои от вас ще намерят неочаквано приложение на уменията си, а други ще разберат какво биха искали да правят. Трябва да обърнете специално внимание на подсказките на вашата интуиция.

РИБИ

По-добре е да отложите решаването на финансови въпроси. Днес ще сте склонни къмлекомислие по отношение на парите и това може да доведе до неоправдани разходи. Вечерта ще донесе страхотни новини и ще ви зарадва със срещи, за които тайно сте мечтали.

Последвайте ни във Фейсбук