,

Гадателката на Берлускони смайващо: Ще имаме премиер робот

Илон Мъск прави чипове, които да поставя в главите на хората. Но нас хората никога няма да ни превземат машините. Няма да стане така, че човекът да се окаже закътан в ъгъла и да няма работа за хората. Това няма да стане. Това е невъзможно. С тези роботи е просто експеримент.

Това каза гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, която тази седмица е един от домакините в кулинарното шоу на Нова телевизия „Черешката на тортата“.

„Роботи ще има. Те ще са свързани с кабели. Ще ги сложат в НАП, ама да видим дали няма да има пак корупция“, допълни тя.

„Ще има някой човек, който ще е претърпял инцидент, с инвалидна количка и роботиката ще помогне. Той ще може да се изправи. Тези, които имат проблем със зрението, ще прогледнат. Ракът ще остане в историята. Технологиите ще помогнат на хората с аутизъм и деменция“, предвиди гадателката.

„Ще има и политици с изкуствен интелект. Роботите ще влязат в политиката като асистенти. Ще имаме премиер робот – асистент. Струва ви се невъзможно, но това е нормално. То това не е само за България, то в цял свят е объркан политическият елит“, каза още Стефанова.„Един милиционер дойде да ме разпитва, но след като му казах за инцидент с детето, след който то ще се оправи, дойде една Волга да ме откара при Тодор Живков и станах любимото момиче на комунистите. Винаги имах най-хубавата работа“, сподели тя пред гостите си още по време на салатата.

„След това случайно чрез една жена попаднала сред италианския елит. Още преди Берлускони да стане политик, двамата се запознали на светско събиране, където тя му казала, че е във връзка с извънземен разум, а той се възхитил, защото и той вярвал в задпределните цивилизации.

Хвана ме за ръката, направихме консултация и скоро след това ме покани в неговото телевизионно предаване“, разказа Стефанова.

Последвайте ни във Фейсбук