,

Победителят от „Игри на волята” Иван Рълев е в болница след инцидент

Победителят в последния сезон на “Игри на волята” се потроши в планината, докато кара ски, и вместо в механата пред камината след спусканията по пистите се озова в болничното легло.

За проблема разкри самият зъботехник от Симитли, като публикува снимки на превързаната си лява ръка. Любителят на зимните спортове не пропусна да сподели и снимки със ските сред преспите сняг в балкана, преди да падне лошо и да нарани крайника си.


Очаквано, десетки близки на Рълев му пожелават бързо възстановяване и споделя своя опит в чупенето на пръсти и крайници. Намери се и последовател на грабналия 100 000 лв. в риалити формата, който ехидно да се заяде с травмата на скиора.

“Тепърва ще плащаш заради Крум и Калоян. Несправедливо отстраняване беше”, написа под снимките на Иван Рълев в социалните мрежи Валерия Министерска, с което си навлече гнева на близките на пострадалия.

Малко след края на шоуто Рълев отвори своя дентална клиника, като част от наградата е инвестирана именно в нея, както “България Днес” разкри първи. Друга част зъботехникът е инвестирал в покупка на апартамент като първа вноска според запознати, а останалата част ще изплаща с кредит.

Тогава големият победител в шоуто разкри, че е започнал връзка с Денислава, която е продължила кратко, защото двамата са се скарали. По-късно дъщерята на “змията” Виолета обяви, че двамата вече не са заедно.

Последвайте ни във Фейсбук