, ,

Ожесточена война за децата: Николета на съд с Венелин Пеков

Николета Маданска се завърна на екрана след тригодишно майчинство. През това време тя роди две деца – големият Йоан ще стане на четири през ноември, а малкият Михаил проплака година и месец след брат си. Те са от бившия шеф на новините в телевизията Венелин Петков, с когото журналистката се раздели със скандал. Сега двамата са в обтегнати отношение и водят война в съда за апетитен имот и за попечителството над децата, научи „Галерия“ от близки до водещата.Венелин няма намерение да се отказва и да оставя момчетата да живеят с майка си. Журналистът иска правата за отглеждане на децата да бъдат прехвърлени на него. В същото време Николета Маданска твърди пред съда, че исканията на Петков са абсурдни, защото тя се грижи много по-добре за момчетата. Сега те живеят в къщата на родителите й в село Лозен. Ники е изключително отдадена майка – води ги на езда и плуване и е убедена, че синовете й трябва да спортуват. Водещата отдавна обмисляла да се върне на работа, но заради децата нямало как да си го позволи по-рано. Михаил и Йоан обаче вече ходят на ясла и тя предприела тази стъпка.

Докато беше с Петков, спортната журналистка не бе желана в нюзрума от предишния шеф Антон Хекимян, но след като той влезе в политиката, а тя се раздели с Петков пътят й обратно стана далеч по-безпроблемен.

Тя не говори публично за личния си живот и разлъката с Петков и тежкият му характер. Въпреки че му роди две деца, двамата така и не минаха под венчило. Сега тя няма нов мъж в живота си. Малцина знаят, че преди него тя бе сгодена за футболиста на „Литекс“ Михаил Венков, който сега е играч в третодивизионния „Волов“ в Шумен, През 2009-а двамата бяха още щастливо влюбени, дори участваха в един от епизодите на риалити шоуто „Жените и футболът“. Неочаквано двамата се разделиха, а тя изкара любовна връзка и с баскетболния национал Златин Георгиев, а след това се залюби с Венелин.

Последвайте ни във Фейсбук