, ,

Жоро Игнатов бесен! Ромина Тасевска е Нана от „Алиекспрес“ – невзрачна футболна съпруга, която става само за раждане на деца

Ромина Тасевска не направи добър дебют като лице на „Съдебен спор“, което се очакваше. В първото си предаване като водеща тя изглеждаше като в небрано лозе и разчиташе само на това, което главният редактор Жоро Игнатов й подаваше в слушалката.

Според слуховете той изобщо не останал доволен от работата на футболната съпруга. Очаквал от нея повече инициатива, но тя не смеела да каже нищо извън сценария.Във форумите вече правят на кайма новата водеща. Най-унизителното, което мнозина измислиха за нея, е, че е Нана от „Алиекспрес“, т,е, фалшива Нана, която не става за тази работа.

Вярно е, че по прическа Ромина и Нана си приличат. Новата е малко по-симпатична от старата водеща, както и по-млада, но явно й липсва усет да води толкова сериозно предаване.

Македонската съпруга има опит в телевизията. Тя дойде в „Съдебен спор“ директно от „На кафе“. При Гала обаче е далеч по-лесно, само се подпираш на стола и говориш общи приказки. Нищо общо с новото й поприще, където трябва да взима отношение към сложни житейски казуси.

Припомняме, че Нана Гладуиш напусна „Съдебен спор“ след 13 години вярна служба заради съпруга си милионер. Той премести бизнеса си в САЩ и семейството му го придружи зад Океана.

Ромина обаче не се вписва в такова тежко предаване. Нейният образ на майка и домакиня някак не върви в „Съдебен спор“.

Последвайте ни във Фейсбук