, , ,

Водолеите може да допуснат необратими грешки, Рибите са с изострена чувствителност

ОВЕН

Трудностите възникват по вина на вас самите. Подвластни сте на проблеми, свързани с финансови загуби. Стремежът ви към промяна е с непредвидими последствия, затова се откажете от нея в този ден. Емоцията ви пречи да работите активно. Постарайте се да сте отговорни към професионалните си задачи. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Не допускайте проблеми, само защото сте изнервени и не искате да разговаряте с колегите си, а те се питат какво се случва и дали засяга и тях. Не отказвайте помощ и споделете тревогите си. В състояние сте да отхвърлите много работа. Очаквайте приходи. Не бързайте с инвестициите, ако се занимавате със собствен бизнес. Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не взимайте решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Очакват ви промени. Разкрийте своите неподозирани възможности на работното място. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех и приходи. Постарайте се да се съсредоточите върху поставените ви задачи. Грешките ще са трудно поправими и създаващи ви ненужни конфликти. Възможно е краткотрайно увлечение, но бъдете внимателни и слушайте интуицията си. Не се доверявайте сляпо на чувствата си. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото можете да притесните интимния си партньор.

РАК

Бъдете внимателни, за да избегнете грешките на вашето работно място. Успехът е с вас, дори и ако сте решили да се заемете с нови задачи, които отдавна обмисляте, но бяхте неуверени. Не пропускайте възможността да поставите началото на нови занимания, чрез които да подобрите материалното си състояние. Приберете се веднага след работа. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас поредния спомен за невероятно изживяване.

ЛЪВ

Промените няма да са във ваша полза, ако можете да не ги предприемате ще е по-добре за вас. Емоциите, които трудно сдържате, ще ви попречат да се справите с работата си. Въоръжете се с търпение, за да избегнете грешките на вашето работно място. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Възможни са нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични.

ДЕВА

Намерете време и на всяка цена се справете с всички изостанали задачи, защото ви заплашват разправии на работното място заради нарочното забавяне заради инат и нежелание да се откажете от други по-интересни занимания. Не се поддавайте на желанието си за развлечения. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете в ред счетоводните си документи. Възможни са усложнения в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви прости забежката, дори и ако е за първи път.

ВЕЗНИ

Усамотете се и се отдайте на самоанализ, който ви носи осъзнаване на грешките. Не водете излишни и напрегнати разговори на вашето работно място. Поправете пропуските си, за да вървите по пътя към успеха. Бъдете предпазливи в общуването с бъдещи делови партньори, ако срещата ви е уговорена за този ден. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил романтична вечеря, гарнирана с сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не се опитвайте да полетите към поставената цел, а бъдете умерени и разумни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате. Очаквайте неголеми приходи, които можете да умножите. На работното място успехът е с вас, ако сами не го отклоните от пътя си. Следобед очаквайте новина. Вечерта очаквайте приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Денят е неблагоприятен заради измами и разочарования, които пречат на хармонията в отношенията ви. Емоцията е повече от позволеното и ви вреди. На работното си място се справяте неочаквано добре. Следобед очаквайте неуспехи в личния живот, защото сте готови да спорите и да се налагате. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Проведете неотложните си делови разговори, дори и ако имате други планове за деня. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не ви притесняват и разсейват. Бъдете откровени с тях, но приемете и тяхното мнение. Следобед имате възможността да реализирате ползотворни срещи с колеги. Радвате се на споделени чувства. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте повлияни от емоцията и заради прибързаност може да допуснете необратими грешки. Избягвайте новите делови запознанства. Обмисляйте действията си преди да направите крачката към нещо ново. Можете да заведете съдебни дела, ако имате да разрешавате спорни въпроси с ваши делови партньори или роднини. Чувствата ви са привидно споделени, скъпи жени. Ако имате до себе си интимни партньори, с които се разбирате, но и често се карате, ако напоследък сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Избегнете интимните мигове.

РИБИ

От сутринта сте с изострена чувствителност, но не емоционална, а за всичко и си вредите инатливо, без да го осъзнавате. Не ви препоръчвам да се подчинявате сляпо на емоцията. Бъдете разсъдливи и проявете такт и дипломация в общуването. Ако изнервите обстановката на работното си място, колегите ви ще се дистанцират и ще се провалите сами. Радвате се на споделени чувства. Не се поддавайте на провокациите на партньора ви, проявяващ ревността си, целящи само да ви ядоса и да избухнете гневно. Вечерта се отдайте на желан и от двама ви незабравим секс.

Последвайте ни във Фейсбук