,

Любовна авантюра за две зодии, Козирогът сключва перфектната сделка

ОВЕН

Със сигурност днес ще наложи да импровизирате, да взимате решения в движение и да действате независимо от обстоятелствата, без да очаквате помощ. Опитът, натрупан преди време ще ви помогне да избегнете сериозни грешки. Вашите действия днес ще привлекат внимание.

ТЕЛЕЦ

Ще срещнете необичайни хора и бързо да се сприятелите с тях. Възможно е началото на връзка, която ще ви помогне да погледнете по нов начин на много от събитията и по-късно да играе важна роля в живота ви. Не се преуморявайте, отделете време и за себе си. Възможна е и любов от пръв поглед.

БЛИЗНАЦИ

Днес трудно може да отделите на любимите си хора толкова внимание, колкото бихте искали. Възможно е, поради неочаквани събития, да се наложи да бъдат нарушени някои споразумения. Важно е навреме да обсъдите текущата ситуация, за да избегнете претенции и взаимно недоволство.

РАК

Работата ви днес ще бъде повече от обикновено, затова не губете време и действайте. Ако поемате разумен риск ще успеете да свършите доста от задачите си. Денят е подходящ за общуване с хора, на които бихте искали да направите добро впечатление. Вероятно е началото на приятелство или романтична връзка.ЛЪВ

Ще имате страхотни идеи, които ще бъдат подкрепени от мнозина. Ако предложите нещо необичайно на приятели или роднини, те със сигурност ще се съгласят. Може да планирате съвместна почивка, някакво пътуване или необичайно забавление. Среща ще направи вечерта ви много приятна.

ДЕВА

Не бързайте с решенията. Сутринта може да изглежда, че знаете отговорите на всички важни въпроси, но това няма да е така. Дайте си малко време. Трябва да се успокоите, да съберете мислите си и да помислите внимателно. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси.

ВЕЗНИ

Днес трябва да се опитате да обсъждате важните въпроси във възможно най-спокойната атмосфера. Само така ще бъде по-лесно да прокарате идеите си и да убедите хората около вас в правотата си. Не всички казуси могат да бъдат решени бързо. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

СКОРПИОН

Опитайте се да поемате инициатива по-често. Днес това ще бъде важно както в бизнес сферата, така и в личните ви отношения. Мнозина ще харесат идеи ви, а ще има и такива, които ще ви предложат помощ за изпълнението им. Необичайни оферти ще ви заинтригуват.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде благоприятен от професионална гледна точка. Дори със сложни задачи ще се справите бързо, а решенията, които вземете в движение, ще се окажат правилни. Ще се насладите на среща с приятели, а освен това неочаквано ще получите подкрепа по важен въпрос.

КОЗИРОГ

Чувствайте се свободни да говорите за вашите успехи. Днес мнозина ще се интересуват какво постигнали и как сте го направили. Фалшивата скромност е безполезна, но саморекламата ще се окаже полезна. Денят е подходящ за сключване на сделки. Възможно е скоро да получите интересни оферти.

ВОДОЛЕЙ

Днес подкрепата и разбирането от страна на близките ви ще бъдат особено важни за вас. Споделянето на тревогите и съмненията с някого ще ви освободи психически. Обърнете се към тези, които ви познават добре и няма да ви съдят. Бизнес преговорите ще вървят добре.

РИБИ

Днес повечето неща няма да вървят по план. Ще се налага често да сменяте намеренията си. Важно е да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации и да не се отказвате от идеите си. Ако упорствате, със сигурност ще постигнете целите си. Възможно е да получите интересни оферти.

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия