, ,

Шансът помага на една зодия, друга с шеметен успех

ОВЕН

Добър ден за справяне с дребни натрупани дела. Върнете се към това, което сте отлагали дълго време. Не е нужно да действате сами. Както стари, така и нови познати ще са готови да ви помогнат. Много от вас ще получат полезни съвети, благодарение на които бързо ще постигнат целите си.

ТЕЛЕЦ

Най-вероятно през първата половина на деня ще трябва да действате и да вземате отговорни решения сами. Дори хората, които са ви обещали подкрепа, няма да могат да се притекат на помощ. Въпреки това можете да се справите добре. Бъдете упорити и не се отказвайте от плановете си, ако има пречки по пътя.

БЛИЗНАЦИ

Идеите, които възникват днес, заслужават да бъдат обмислени добре. Ще видите възможности и ще се ориентирате как да действате, за да постигнете дългосрочни цели. Струва си да бъдете по-внимателни във всичко, свързано с пари или собственост. Днес всяка проява на лекомислие може да доведе до загуби.

РАК

Денят е подходящ за срещи с хора, на които бихте искали да се харесате. Не е нужно да се стараете много, за да направите правилното впечатление. Вашите най-добри качества няма да останат незабелязани. Пътуванията ще се окажат ползотворни, включително и тези, които не са били планирани. Очаквайте парични постъпления.ЛЪВ

Всички важни въпроси трябва да обсъждате в началото на деня. По това време ще ви бъде по-лесно да се разбирате с другите и ще можете да избегнете недоразумения и продължителни спорове. Възможно е да ви бъде предложена нова работа или дългосрочно сътрудничество при много изгодни условия.

ДЕВА

Бързо ще се справите и с най-трудните задачи благодарение на своя опит и интуиция. Съветите на другите едва ли ще се окажат полезни, особено сутринта, но могат да бъдат объркващи. Не са изключени разногласия и разгорещени спорове, които обаче няма да доведат до сериозни конфликти.

ВЕЗНИ

Много неща ще се получат изненадващо лесно. Струва си да се съсредоточите върху важни въпроси и благодарение на подкрепата на звездите бързо ще се справите с тях. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията.

СКОРПИОН

Денят ще е благоприятен за делово общуване. Срещите на най-високо ниво ще протичат добре. Ще успеете да заинтересувате с идеите си хора, от които много зависи изпълнението им. Тук важна роля ще играе и вашият чар. Не е изключено началото на романтична история.

СТРЕЛЕЦ

Ще бъде лесно да намерите съюзници днес. Вашите идеи и планове ще представляват интерес за мнозина и със сигурност ще има хора, които ще искат да помогнат в изпълнението им. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да разчитате. Вероятни са добри сделки.

КОЗИРОГ

Имате много работа. В допълнение към това, което ще правите, ще бъдат добавени нови задачи, които изискват незабавни решения. Ще трябва да не се разсейвате, за да свършите всичко. Опитайте се да се справите с най-важните въпроси сами, а всичко останало да поверите на помощници.

ВОДОЛЕЙ

Няма да е лесно да се съсредоточите върху задачите си днес. Другите често ще ви разсейват с разговори и въпроси. Особено трудно ще бъде на тези от вас, чиято работа изисква точност и внимание към детайлите. Такива представители на знака рискуват да направят сериозни грешки.

РИБИ

Опитайте се да запазите спокойствие, дори нещата да не вървят така, както сте очаквали. Днес със сигурност ще имате нужда от умението да импровизирате и бързо да се ориентирате в нова ситуация. Възможно е плановете да трябва да бъдат променяни в движение, което ще е доста изнервящо.

източник: Марица

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия