, ,

Рисков ден за една зодия, друга да внимава с финансите

ОВЕН

Не обръщайте внимание на дребните неуспехи и недоразумения. Днес те може да възникнат, но е малко вероятно да ви навредят сериозно или да се превърнат в пречка по пътя към успеха. Бъдете упорити и не губете увереност в себе си. Това ще ви помогне да се справите с много неща.

ТЕЛЕЦ

Това е един от онези дни, в които много ще зависи от способността ви да управлявате емоциите си и да слушате гласа на здравия разум. Не вземайте важни решения под влиянието на мимолетни настроения и не влизайте в конфликтни ситуации. Споделянето на тайни с непознати хора е нежелателно.

БЛИЗНАЦИ

Денят е идеален за научаване на нови неща. Бързо ще запомняте всичко, което може да ви бъде полезно. Ще разберете какво ви е притеснявало и затруднявало. Вероятни са някои неочаквани открития и щастливи съвпадения, които ще ви подтикнат към интересни мисли.

РАК

Добър ден за важни неща. Трудностите няма да ви уплашат и няма да ви принудят да изоставите плановете си. Ще намерите начин да преодолеете всички препятствия. Ще обсъдите дела с приятели и съюзници и ще успеете да договорите планове, които ще реализирате заедно.ЛЪВ

Денят е подходящ за неформални срещи, общуване с приятели и други близки по дух хора. Ще намерите начин да подкрепите всички. Възможни са неочаквани бизнес предложения, на които ще се зарадвате. Не е изключено началото на ползотворно сътрудничество. Новини ще променят плановете ви за вечерта.

ДЕВА

Денят ще е подходящ за извършване на необичайни дейности. Ако днес започнете да научавате нещо ново, скоро ще постигнете първите си успехи. Новата информация ще се окаже по-полезна, отколкото сте предполагали. Насладете се на срещи и разговорите с приятели.

ВЕЗНИ

Денят ще е добър за работа и всякакви полезни дейности. Със сигурност няма да ви се налага да се справяте сами с трудностите. Винаги до вас ще има хора, които са готови да ви подкрепят и да ви помогнат. Стари познати ще ви напомнят за себе си и ще се радвате на разговорите с тях.

СКОРПИОН

Денят е идеален за фокусиране върху добре познати неща. Днес те няма да ви изглеждат особено досадни или скучни и ще се справите добре с всичко. Обсъждайте бъдещи планове само с хора, които ви разбират и споделят вашата гледна точка. По-добре е да не бързате с по-големите покупки.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде благоприятен за общуване. Ще намирате правилния подход към всички и ще направите добро впечатление на мнозина. С нови съюзници и помощници ще успеете да договорите съвместни действия, от които зависи успехът на начинанието ви. Новина ще ви донесе приятни емоции.

КОЗИРОГ

Ако слушате интуицията си днес, ще избегнете доста грешки и бъдещи недоразумения. Ще успеете да намерите отговори на въпроси, които са важни за всички. Денят не е подходящ за финансови операции и сключване на сделки. Има риск да закъснеете за важна среща, но тя ще протече точно както бихте искали.

ВОДОЛЕЙ

Ако започнете да работите самостоятелно по идеите си, бързо ще постигнете първите успехи. В началото ще ви бъде трудно да се договаряте за съвместни действия, но след време, ще се появят желаещи да се присъединят към вас. По-добре е да не бързате да обсъждате въпроси, свързани с финансите.

РИБИ

Страхотен ден за среща с човек, с когото искате да се споразумеете за нещо важно. Няма да имате сериозни разногласия и бързо ще стане ясно с какво може взаимно да си бъдете полезни. Може да обсъдите дългосрочни планове и да решите какви стъпки ще предприемете, за да ги реализирате.

източник:Марица

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия