, , ,

8 знака, че парите идват и във вашия живот

Често съдбата дава знаци, които не бива да пропускаме. Ето 8 признака, че парите най-после ще напълнят вашия джоб, пишат колегите от “Тялото”

1. Касичката ви е пълна

Фъншуй – което буквално се превежда като „вятър и вода“ – е древно китайско изкуство за поставяне и създаване на хармонична среда, която привлича и засилва потока на чи (жизнена сила или духовна енергия). Според фъншуй съхраняването/събирането на монети (например от ресто) в буркан или в касичка, сложена на видимо място във вашия дом, може да ви донесе финансово изобилие в бъдеще.

2. Птиците ви „бомбардират“

Птиците са повече създания на небето и често се облекчават докато си летят. В редки случаи някои птици се изхождат върху главата или гърба на някой нищо неподозиращ човек. По-често това се случва, когато човек се намира в парк или седи на пейка под дърво. Въпреки че ако това ви се случи на път за работа, по-скоро ще се ядосате, приемете обаче, че това може да е предзнаменование, че ви очакват хубави неща в бъдеще. Така че, ако птичка ви се изходи върху косата, запомнете факта – късметлия сте!

3. Виждате числото 8 навсякъде

Не, не трябва да търсите нарочно числото 8, така че спрете, но ако виждате тази цифра навсякъде – на табелка на улицата, в магазина, на циферблата си, на телефона си, номера на автобуса и др., то имайте предвид, че тази цифра се счита за омоним на „късмет“ на мандарин и кантонски.

Думата за числото 8 на китайски звучи сходно с думата за просперитет и богатство. Като симетрична фигура, цифрата се разглежда като знак за баланс и вътрешен мир. Съответно удвояването на цифрата – 88 е с още по-положително значение и носи идеята за „двойно щастие“. Олимпийските игри в Пекин започнаха точно в 8:08ч. на 08/08/2008. Много китайски авиолинии също използват цифрата 8 като част от полетните номера.4. Буболечките ви обичат

Някои хора наистина мразят буболечките, дори имат фобия от тях. Всякакви видове летящи и пълзящи буболечки като скакалци, паяци, щурци и нощни пеперуди в някои култури и страни са считани за предвестници на късмета. Така че не изпадайте в паника следващия път, когато нещо от изброените насекоми ви полази ненадейно, особено ако е на нетипично за тези буболечки местообитание. Може би ви очаква голям просперитет.

5. Някой ви дава пари в щастлив ден

Ето още една мъдрост, предоставена от традицията на фъншуй. Ако например в ден на новолуние или пълнолуние някой ви направи неочакван подарък или ви даде пари, скоро след това може да забогатеете. Същото важи и ако изненадващо получите щедра сума, бонус или някаква друга печалба в някакъв специален за вас ден.

6. Бременна сте

Древна китайска мъдрост гласи, че бременните жени носят късмет. Ако се окажете бременна в Китай, отидете до местното казино. Никой няма да заложи срещу вас. Всъщност, можете да спечелите малко пари и без дори да играете. В Китай комарджиите смятат за късмет бременна жена да стои зад тях, докато играят блекджек, така че можете да си поискате комисионна!

7. Френски суеверия

Ако се намирате във Франция на петък, 13-и, купете си билет за лотария. По принцип хората свързват тази дата с лошия късмет и нещастието, но във Франция има случаи много големи джакпоти да са паднали именно на този ден. Освен това, докато сте във Франция и ако ви се случи да попаднете на монета с годината на раждането ви върху нея, запазете я – това също е предвестник на добър късмет.

8. Хвърляйте монети във водата

Счита се, че този ритуал произхожда от Древна Гърция. В старите времена атиняните хвърляли монети в кладенци с вода, за да ги предпазят от пресъхване. Говори се, че тази практика им е донесла късмет, а тази тяхна традиция се е утвърдила в голяма част от света.

Един от най-популярните фонтани, в които хората обожават да хвърлят монети е Ди Треви в Рим. Така че не ви пречи да хвърляте дребни монети във всички фонтани и кладенци по пътя си, а също и в реки и поточета – всеки път си пожелавайте нещо хубаво и вярвайте, че то ще се сбъдне.

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия