, ,

Страхотен ден за Лъва, други две зодии получават интересна новина

ОВЕН

Опитайте се да запазите спокойствие, без значение как ще протече денят ви. Едва ли ще ви бъде лесно, но ако сте внимателни и съобразителни, ще реализирате намеренията си. Разчитайте и на опита си. Той ще помогне за решаването на проблемите и за намиране на правилните отговори.

ТЕЛЕЦ

Не винаги ще е възможно да се справите с нещата толкова бързо, колкото бихте искали. През първата половина на деня са възможни неприятности и досадни инциденти. Всички трудности, които възникват, ще са преодолими, а наблизо ще има хора, които ще са готови да ви подкрепят.

БЛИЗНАЦИ

Отново ви очаква напрегнат ден, през който ще постигнете целите си, но с цената на много усилия. Препятствията ще преодолеете благодарение на упоритостта и отговорността си. Личните отношения ще се развиват хармонично, а вечерта може да отдъхнете в компанията на приятели.

РАК

Няма за какво да се притеснявате днес. Решаването на трудни въпроси ще бъде много по-лесно от друг път. А и винаги ще се намери някой, който да предложи помощта си. Не бъдете горделиви и се възползвайте от нея. Денят ще бъде особено благоприятен за влюбените, които ги очакват незабравими мигове.

ЛЪВ

Страхотен ден за бизнес преговори. Той обаче е подходящ и за обсъждане на важни лични въпроси. Днес ще намирате убедителни аргументи и ще обяснявате сложните неща по такъв начин, че да станат ясни за всички. Хора, които са се съмнявали във вашите знания и таланти, ще повярват в тях.

ДЕВА

Дипломацията и тактът ще ви бъдат полезни днес. Ще има много причини за разногласия, но не се карайте с никого и не влизайте в безсмислени конфликти. Миролюбието и доброжелателността ще ви правят особено привлекателни. Със сигурност ще се появи някой, който ще иска да ви опознае по-добре.

ВЕЗНИ

Денят няма да бъде напълно безоблачен, но определено ще имате шанс да успеете. Ще се чувствате свободни и вдъхновени да се заемете с нещо ново. Бързо ще разберете как може да постигнете целта. Добре е да разчитате и на подкрепата на близките си. Вероятни са парични приходи.

СКОРПИОН

Склонни сте да надценявате възможностите си, затова днес не бързайте и внимавайте с взимането на решения. Имайки това предвид ще избегнете разочарование и напразни надежди. Каквото и да предприемете, опитайте се да доведете докрай започнатото. Вечерта релаксирайте в компанията на любими хора.

СТРЕЛЕЦ

Първата половина на деня ще бъде интересна и благоприятна. Тя ще е подходяща и за нови начинания. Бързо ще се ориентирате как да действате, за да постигнете целите си. Добре ще разбирате какво искат околните и винаги ще намирате точните думи. Няма да пропуснете възможността да увеличите доходите си.

КОЗИРОГ

Прекрасен, ползотворен и интересен ден. Днес сте особено изобретателни. Ще имате много разумни идеи, които могат да бъдат реализирани незабавно. Приятели и познати ще са готови да подкрепят вашите начинания. Денят е подходящ за закупуване на полезни неща. Вечерта ще ви зарадва с добри новини.

ВОДОЛЕЙ

Вие сте енергични и решителни. Готови сте да действате решително, за да постигнете целите си. Предпазливи сте и не поемате излишни рискове. Разговорите с приятели ще са вдъхновяващи и полезни. Чувствате тяхната подкрепа във всичко и знаете, че няма да останете сами в трудностите.

РИБИ

Малко вероятно е денят да мине без разногласия и спорове. Те обаче често ще се оказват полезни и ще ви помагат да се ориентирате в трудни ситуации, както и да изберете най-доброто от няколко възможни решения. Вслушвайте се внимателно в думите на другите и извличайте максимална полза от тях.

източник:Марица

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия