, , ,

Ново отлагане на съдебното заседание по делото срещу Семерджиев, пак липсва адвокатът му

Софийският градски съд отложи заседанието по делото срещу Георги Семерджиев за катастрофата на столичния бул. „Черни връх“, станала на 5 юли миналата година, при която загинаха две млади жени.

Причината е неявяване на адвоката на подсъдимия Мирослав Христов, без уважителна причина, който е редовно уведомен за заседанието. Съдът глоби адвокат Христов с 1000 лева и назначи резервен защитник на Семерджиев.

Преди началото на настоящото заседание съдебният състав чака два часа, докато приключи друго дело, по което адвокатът е ангажиран. След неговия край обаче той не се яви по делото на Семерджиев, който заяви, че не се отказва от адвоката си.


Съдът отбеляза, че адвокат Христов става причина за трети път да бъде отложен процесът срещу Семерджиев и той се явява единствена причина за отлагане на настоящото заседание. Очакваше се днес да бъдат изслушани част от вещите лица изготвили експертизите по делото. Досега бяха изслушвани свидетели.

Още на 29 ноември миналата година разпоредителното заседание по делото „Семерджиев“ се отложи за 12 декември заради адвоката му, който бил призован по дело във Видин. На 8 март пък въпросният адвокат се оказа болен с 3-дневен болничен лист.

Следващото заседание по делото е насрочено за 29 март от 13:00 часа.

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия