, ,

Жена даде храна на бездомен, на другия ден разбра, че това е бил Ричард Гиър

Жена дала храна на бездомен и ден по-късно научила, че това е бил Ричард Гиър, който бил излязъл в града, маскиран като просяк.
Французойката Карин Комбо, която се разхождала по улиците на Ню Йорк, видяла бездомник, който, както изглеждало на жената, търсел храна в кофа за боклук. Жената без да се колебае му купила и му дала пица, а на следващия ден научила от вестниците, че се е запознала с холивудската звезда.

Тя видяла бездомника в Манхатън и съжалила човека. Французойката дала на мъжа пица и дори не можла да обясни добре, защото знаела зле английски. Просто казала, че пицата е малко студена. А ден по-късно на французойката било показан вестник, където на първа страница била снимката ѝ със същия мъж. Всъщност това било Ричард Гиър, той не бил излязъл от ролята си на филма „От незапомнени времена“ и решил да се разходи из града в своята филмова роля. Карин и семейството ѝ са попаднали в тази част на града случайно, не са знаели, че наблизо се снима филм. Историята се оказала забавна, а самият Гиър по-късно признал пред репортери, че добротата на една жена сериозно му е повлияла.

– Когато се разхождах из Ню Йорк като дегизиран бездомник, никой не ме забелязваше. И усетих какво е да си бездомник. Хората просто минаваха и ме гледаха с отвращение. Само една дама беше любезна и ми даде малко храна. Това преживяване никога няма да го забравя. Толкова често забравяме колко сме благословени. Не трябва да приемаме това за даденост. И ако можем да помогнем на някой в ​​нужда, трябва да го направим. Така че след това обиколих и дадох храна и по $100 на всеки бездомник, когото срещнах. Те плакаха и бяха толкова благодарни. Бъдете промяната, която искате да видите в този свят.

Ричард Гиър

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия