, , ,

МВР претърсиха къщата на авер на Златко Баретата в Казанлък! Има много задържани …

Антимафиоти и жандармеристи блокираха Казанлък и Гурково. Спецоперацията е срещу лихварство и разпространението на наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

В акцията, която е започнала в ранните часове на деня, участват служители на отряда за борба с организираната престъпност, жандармерията и прокуратурата. Извършват се обиски и претърсвания в домовете на криминално проявени лица.

По неофициална информация на местни медии една от обискираните къщи е тази на “Малкия Златко”, който е приближен до Златко Баретата.

При полицейската акция в Казанлък и Гурково има над 12 задържани, има задържани наркотични вещества, има установени данни за лихварска дейност, има установени данни за упражняване на принуда върху различни хора, съобщи пред журналисти вътрешният министър Иван Демерджиев.

“Обещах и при предходната акция в Гурково, че нито ще е последна и че ще останат така нещата. Ще продължат да се провеждат докато организираната престъпност по места бъде принудена да установи тази си дейност”, добави Демерджиев.

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия