, ,

Подпалвачите на офисите на “Еконт” в Перник офейкаха?

Няма следа от подпалвачите на офиси на куриерската фирма “Еконт” в Перник. За месец работа полицията не е успяла да залови никого за умишлените палежи, научи Lupa.bg от източници, близки до разследването. Щетите след пожара са огромни и те все още не са възстановени.

Офисът в кв. “Изток” в Перник все още е обгорял. Двата изгорели буса не са вдигнати. Въпреки това куриерската фирма продължава да работи.

Според перничани палежът е извършен от хора на конкуренцията. Тези версия обаче все още не е потвърдена от пернишките криминалисти. Предвид спецификата на разследването пироманите много трудно ще бъдат заловени. Заради пожара голяма част от следите им са заличени.

“Образувани са две досъдебни производства за палежите. Все още извършителите им не са открити. Когато МВР ги установи, ще можем да дадем повече подробности по случая”, обясниха пред Lupa.bg от Районна прокуратура-Перник, която се занимава с пожара в “Еконт.”

Около 03:00 ч. на 20 февруари са били подадени сигнали за два запалени офиси на куриерска фирма. Единият се намира в разширения център на града. Там не са засегнати пратки, а помещението е частично обгоряло.

На офиса в пернишкия кв. “Изток” са нанесени значителни материални щети, като са изгорели и използвани от куриерската фирма автомобили “Фолксваген” и “Рено”, които са били паркирани отпред. От огъна за засегнати още два автомобила на фирмата.

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия