, ,

Неприятности връхлитат куп зодии, радост за Девата

ОВЕН

Опитайте се да прекарате първата половина на деня спокойно и приятно. По това време е по-добре да не планирате никакви задачи, отговорни срещи или разговори, които може да са неприятни за вас. С наближаването на вечерта влиянието на положителните тенденции ще се увеличава и успехите ще са ви гарантирани.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде натоварен, но с доста обрати. Добре е да действате последователно, да направите план и се опитате да го следвате. Не винаги ще е лесно да намерите общ език с другите. Но ако запазите добрия тон, ще намерите начин да изгладите всички напрегнати отношения.

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за справяне с натрупаните задачи и завършване на започнати дела. Ако не си губите времето, ще приключите с всичко до обяд. По-късно ще имате възможност да общувате с близки хора и да се споразумеете за някакво съвместно мероприятие. Отделете време и за себе си.

РАК

Очарованието ви днес ще ви открие нови възможности. Ще общувате с хора, на които ще направите добро впечатление и ще получите изгодно предложение. Може би ще бъде поставено начало на романтична или приятелска връзка – много ще зависи от това дали ще поемете инициативата.

ЛЪВ

Звездите ще бъдат на ваша страна и от това си струва да се възползвате. Ако имате смели планове, сега е момента да започнете с подготовката за реализацията им. Днес ще бъде по-лесно от всякога да поправите допуснатите грешки. Със сигурност ще има хора, които ще искат да помогнат във всичко, с което се захващате.

ДЕВА

Днес всичко ще върви по план и не е нужно да взимате решения в движение или да се адаптирате към новите обстоятелства. Спокойно ще завършите започнатата по-рано работа и ще останете доволни от резултата на труда си. Денят е подходящ за спонтанно пазаруване.

ВЕЗНИ

Няма значение дали ще бързате или не – всичко ще се случи навреме. Ако искате да се заемете с нещо важно, уверете се, че моментът е подходящ за това. При добра подготовка ще преодолявате трудностите без проблеми и ще постигнете първите си успехи. Очаквани пари ще дойдат тъкмо навреме.

СКОРПИОН

Денят ще се окаже добър за тези, които не искат да се задоволяват с малко. Ще се справите със сериозна задача и ще да постигнете важна цел. Това, което сте научили преди време, ще ви бъде от полза. Доверявайте се повече на своя опит, отколкото на съветите на околните. Така ще избегнете неприятни моменти.

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден за работа по сериозни и трудни задачи. Ще ви бъде лесно да се съсредоточите, да вземете впредвид всички детайли и да не изпускате от поглед това, което по-късно може да играе решаваща роля. Не всеки ще харесва подхода ви, но това не трябва да ви притеснява. Важни са резултатите.

КОЗИРОГ

Денят няма да е спокоен, но със сигурност ще бъде забавен. Ще има интересни съвпадения, невероятни случки и неочаквани срещи, които ще ви донесат много положителни емоции. Не са изключени и добри оферти. Интуицията ще ви подскаже, коя да приемете.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще бъде напрегнат и много интересен. Със сигурност няма да скучаете. Събитията ще се развиват бързо и наоколо ще царят суета и объркване, но вие ще останете спокойни. Няма да бъдете водени от емоции и ще направите всичко както трябва. Близките ви може да се нуждаят от подкрепа.

РИБИ

Задачите ви днес ще са много. Не се колебайте, действайте смело и ще успеете. Никой няма да ви пречи, което означава, че може да се заемете с нещо важно и изискващо внимание. Ще запомняте всичко, от което се нуждаете. Насладете се на разговорите с приятели.

източник:Марица

Последвайте ни във Фейсбук

AURELIA BEACH COMPLEX – САМО НА КРАЧКА ОТ ПЛАЖА!

WWW.AURELIA-BG.COM

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0895778868
Аурелия