, , ,

Неочаквани пари за Девите, друга зодия поема по нов път

ОВЕН

Не обсъждайте важни въпроси сутринта. По това време ще ви бъде трудно да намерите общ език дори с тези, с които се разбирате добре. Няма да сте сигурни в действията си и това определено ще ви изнерви. По-късно ще сте по-сговорчиви и намирането на компромис ще става много лесно.

ТЕЛЕЦ

Добър ден за поемане по нови пътища. Трудностите и неизвестността няма да ви уплашат. Ще успеете да преодолеете всички изпитания и ще постигнете желания резултат. Благодарение на опита си ще намерите правилните решения. Благоприятен ден за общуване.

БЛИЗНАЦИ

Денят няма да бъде от най-ползотворните, но като цяло ще бъде приятен. Подходящ е за планиране на неща, които трябва да се предприемат в близко бъдеще. Ще успеете правилно да прецените, както собствените си сили, така и намеренията на другите. Възможно е да получите неочаквана подкрепа.

РАК

Денят няма да бъде от най-добрите. Не винаги ще успявате правилно да прецените ситуацията, като по този начин ще си създадете трудности. Добре че наблизо ще има хора, които са готови да ви дадат разумен съвет. Колкото по-рано се разделите с илюзиите, толкова по-бързо ще постигнете желаното.

ЛЪВ

Денят е подходящ за сериозни разговори. Ще имате възможност да се срещнете с хора, които са ви липсвали и да възстановите връзки, които са играли важна роля в живота ви. Възможно е днес да получите отговори на въпроси, които ви притесняват напоследък.

ДЕВА

Денят ще е напрегнат емоционално и настроението ви често ще се променя. Наблизо ще има хора, които могат да ви разсеят от тревогите и да ви развеселят. Втората половина на деня ще е много по-приятна. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници и подаръци.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за решаване на всякакви въпроси. Ще сте внимателни и ще правите правилните изводи, дори ако имате съвсем малко информация. Възможна е приятна среща, на която спокойно може да обсъждате общи планове и да решавате съвместни действия.

СКОРПИОН

Първата половина на деня ще изисква повишено внимание. Не бързайте да предприемате важни неща. Говорете с близките си за това, което причинява разногласия. Втората половина на деня ще разкрие нови възможности в различни области. Поемете инициативата и споделете идеите си.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за решаване на някои битови проблеми. Опитайте се да избегнете ненужните разходи. Вероятни са неочаквани посещения. Гостите могат не само да дойдат без покана, но и да останат за по-дълго време. Това ще ви принуди да промените плановете си.

КОЗИРОГ

Приятен ден, интересен и вдъхновяващ. Ако не се отпуснете, ще приключите с много от задачите. Възможно е да решите успешно личен казус, върху който сте работили през последните дни. Втората половина на деня обещава интересни запознанства и срещи с хора, споделящи вашите интереси.

ВОДОЛЕЙ

Добър ден за срещи и нови начинания. Звездите ще ви помагат в реализацията на плановете ви, колкото и необичайни да са, така че, действайте смело. Опитайте се да не се претоварвате. Следобед ще е полезно да останете насаме със себе си и да помислите за случващите се неща.

РИБИ

Страхотен ден за пътувания. Няма значение с каква цел ще бъдат. Далеч от дома със сигурност ще успеете да научите нещо интересно и да си починете от ежедневните проблеми. Не са изключени и приятни запознанства. Те могат да сложат началото на романтични отношения.

Последвайте ни във Фейсбук