, , ,

Две зодии пълнят джобовете с пари, друга решава проблеми

ОВЕН

Вълнуващ ден, който е подходящ да се заемете с нещо ново. Бързо ще се ориентирате и ще се учите в движение. Ще се появят страхотни идеи, които неочаквано ще бъдат лесни и за изпълнение. Разчитайте повече на интуицията си. Нейните подсказки ще бъдат точни и полезни.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е подходящо за важни дела и решаване на проблеми. Ще извлечете максимума от стечението на обстоятелствата и това ще ви спести бъдещи неприятности. Малко вероятно е да успеете напълно да избегнете суетенето и объркването, но те няма да ви попречат да се справите с всичко.

БЛИЗНАЦИ

Емоционално ще сте доста напрегнати сутринта. По това време е по-добре да не планирате нищо сериозно. Незначителни инциденти днес може да ви изглеждат важни и да ви разстроят. Втората половина на деня обещава успех на тези, които по това време ще се заемат с нещо ново.

РАК

Добър ден да се заемете с изпълнението на дългогодишен план. Няма значение дали хората около вас са готови да ви подкрепят. Може да постигнете успех и сами. Просто не се отказвайте, ако има препятствия по пътя и се доверете на интуицията си. Тя ще ви помогне да намерите правилния път към успеха.

ЛЪВ

Днес ще ви бъде особено лесно да се разбирате с другите. Може да използвате това, за да намерите съюзници и помощници или да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много. Обсъждането на бизнес въпроси в неформална обстановка ще бъде ползотворно. Възможно е да получите конкретни предложения за сътрудничество.

ДЕВА

Бъдете готови да действате решително и да поемете отговорност. Ще се справите отлично с разрешаването на трудни проблеми, ако не разчитате на благоприятно стечение на обстоятелствата или външна помощ. Полезен опит, натрупан отдавна, ще се окаже полезен. Благодарение на него няма да допуснете грешки.

ВЕЗНИ

Очаква ви натоварен ден, който със сигурност ще донесе ярки събития. Може да се заемете с нещо съвсем ново или да се върнете към нещата, които вече знаете. Звездите така или иначе ще ви подкрепят. Хората наоколо с готовност ще ви помагат и ще подкрепят много от вашите начинания.

СКОРПИОН

Не изисквайте невъзможното от себе си. Този ден едва ли ще бъде белязан с някакви важни победи и големи успехи. Ще имате възможност да прекарате страхотно време с приятели или други близки хора, както и да се запознаете с тези, за които сте чували хубави неща.

СТРЕЛЕЦ

На сутринта трудно ще избегнете разногласия. Ще сте упорити в защитата на гледната си точка и няма да изслушвате тези, които не са съгласни с вас. Това може да доведе до сериозни конфликти. Опитайте се да ги избегнете. По-късно ще се появят нови обстоятелства и общуването с другите ще е по-лесно.

КОЗИРОГ

Денят ще донесе приятни запознанства и необичайни срещи, на които много ще се зарадвате. Възможно е да успеете да общувате с хора, с които искате отдавна да се запознаете. Денят е удачен за решаване на финансови въпроси, сключване на сделки или закупуване на полезни неща.

ВОДОЛЕЙ

Без значение как се развива денят, опитайте се да запазите спокойствие. Едва ли е възможно да избегнете неприятни изненади, злощастни съвпадения или някои инциденти. Няма да възникнат сериозни проблеми и ще се справите с всички дребни трудности, така че няма за какво да се притеснявате.

РИБИ

Денят е много подходящ за трудни дела. Ще намерите отговори на въпроси, които са обърквали доста хора и ще се справите с това, което ви е затруднявало дълго време. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, както и подаръци и приятни изненади.