, , ,

Пари потичат към джоба на Телеца, Девата да се пази от скандали

ОВЕН

Денят ще е богат на събития и успешен. Той ще е много подходящ за бизнес преговори, намиране на съюзници или срещи с потенциални работодатели. Ще успеете да направите добро впечатление на много хора, които ще обърнат внимание на силните ви страни. Бъдете бдителни с парите си.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е благоприятен за работа и учене или решаване на сложни проблеми, с които не сте могли да се справите. Хората, с които не сте комуникирали, внезапно ще направят крачка към вас и ще предложат проекти за съвместна работа. Вероятни са парични постъпления.

БЛИЗНАЦИ

Ще има повече дела и грижи, отколкото сте очаквали. Множество нови задачи ще изискват внимание и ще трябва да се справите с няколко проблема едновременно. Ако останете спокойни и се съсредоточите, ще намерите начин да успеете във всичко. Това обаче ще отнеме усилия и трябва да си осигурите време за почивка.

РАК

Вероятни са забавяния и недоразумения в работата, както и разногласия с колеги или ръководство. Това ще ви попречи да осъществите всичките си планове навреме. Но не е нужно да се притеснявате много. Запазете спокойствие и ще намерите изход. Ще разберете как да се възползвате от настоящата ситуация.

ЛЪВ

Без значение как ще започва денят, останете уверени и оптимистични. Това ще ви помогне да постигнете успех и да реализирате всичко, което сте планирани. Възможно е доказаните методи да не са много ефективни и да трябва да проявите креативност. Ще имате много добри идеи.

ДЕВА

В началото на деня трудно ще се разбирате с другите. Вероятни са разногласия и спорове с хора, с които лесно сте намирали общ език. Опитайте се да не се поддавате на провокации и да не давате воля на негативните емоции. Това ще избегнете конфликти и ще поддържате добри отношения с всички.

ВЕЗНИ

Днес много неща ще се развият точно така, както бихте искали. Бързо ще ви стане ясно как да се възползвате от всяка ситуация. Ще се справите отлично с решаването на важни задачи, включително такива, които преди са изглеждали много трудни. Вашият успех няма да остане незабелязан.

СКОРПИОН

По-добре е да не се заемате с важни неща в началото на деня. По това време ще ви е трудно да съберете мислите си, често може да сте разсеяни и да рискувате да пропуснете нещо важно. Хората около вас могат да дадат много съвети, но не винаги си струва да се вслушвате в тях.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще е натоварен и доста изморителен. Най-вероятно трябва да правите някои трудни избори и да се учите в движение. Доверените съюзници не винаги ще могат да ви помогнат, но подкрепата на нови познати ще ви бъде много полезна. Успешни срещите с потенциални партньори или работодатели.

КОЗИРОГ

Днес няма да е толкова лесно да проявите снизхождение към чуждите слабости. Ще се дразните от мудността на другите, от липсата на професионализъм или от неспособността на ръководството да поема отговорност, което може да доведе до конфликти. По-добре е да разчитате на собствените си сили.

ВОДОЛЕЙ

Денят може да донесе неочаквани събития, но нито едно от тях няма да ви обърка. Бързо ще се ориентирате във всяка ситуация и ще разберете как да действате, за да постигнете успех. Струва си да се вслушате в съветите, които ви дават. Опитът на някой друг може да бъде много полезен.

РИБИ

Денят ще е много благоприятен за общуване. Ще направите добро впечатление на нови познати и лесно ще се разбирате със стари. Ще имате възможност да укрепите бизнес връзки, както и да привлечете подкрепата на влиятелни хора. Не са изключени срещи, които могат да получат романтично продължение.

Последвайте ни във Фейсбук