, ,

Борисов констатира, че не са останали пари и за крадене

„Фискалният резерв ще изтънее още. Ако ние, победим, аз знам как. Техният лозунг е „Има как“. Кога употребяваваме този израз. Когато нещо не може да се направи и отговорът е „Има как“, тоест по втория начин. Аз знам как“, заяви Борисов.

Той направи обширен коментар, след като финансовата министърка Росица Велкова обяви, че държавните финанси са под заплаха и трябват рестрикции, а вероятно и нови данъци. Борисов направи и коментар на интервю на Асен Васелев за БТВ.

„Айде, ние бяхме лоши, ясно, но този, който ги извади от никъде и ги направи министри и са управлявали общо 360 дни? Не им стигнало времето. Казват, че хората били по-добре. Той или не ходи на магазин, или се движи и със служебна кола и не знае колко струват дизела и бензина. Това, което разбирам от него, е че служебното правителство граби и прави чадъри. Било като правителство на ГЕРБ“, каза още Борисов.

„Казват, че някой иска да открадне парите. Ама те свършиха. Кой ще ги открадне? Радев? А кой ви направи вас? Радев. И как му се отблагодарявате. Само вие сте светците с „Джемкорп“ и всичко, което разбрахме. Сега пускате друг слух – независимо кой е първи и втори, някъде отвътре щели да ме наведат и да подкрепим правителство на малцинство без да участваме, за да могат да довършат кражбата“, обясни той.

Последвайте ни във Фейсбук