Не е за вярване: Зуека заби нож на Маги Халваджиян! (ето какво разкри за “Капките”)

Васил Василев – Зуека заби нож в сърцето на Маги Халваджиян, при това без да иска да го засегне персонално. Но думите, които изрече, са показателни – още повече, че предаването, в което арменецът влага душата си (“Като две капки вода”) тече в момента. Сещате се каква “реклама” ще му направи Зуека…

С присъщата си откровеност, бившият водещ на предаването и партньор на Димитър Рачков обяви, че не гледа шоуто, защото… не му било интересно. Това взриви зрителите в мрежата в буквален смисъл.

“Хората го гледат, интересно им е, но на мен не ми е. За мен предаването беше работа и аз си я вършех. Отлично знам как стоят нещата отвътре и ми е изморително и скучно да го гледам като обикновен зрител”, хвърли бомбата Зуека, с което явно намекна и за шашми, за които публиката не подозира.

Отдавна имаше съмнения за нагласени бутони, уредени победители, нагласен зрителски вот и вот на журито дори… А сега и казаното от водещия-художник допълнително подпали фитила на мнозина.

Колкото до настоящите водещи, Зуека заяви, че първо е трябвало мястото му да бъде заето от Краси Радков, но впоследствие са решили това да бъде Геро. “С Митето работехме добре. Сигурен съм, че с който и от двамата да беше се събрал след мен, щеше пак да се получи отлично. Герасим е голям образ и много талантлив, радвам се, че е той”, каза Зуека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *